MEER OVER

WINTER VILLAGE OISTERWIJK

OVER DE ORGANISATIE

Winter Village Oisterwijk is een nieuw evenement dat  van 15 december 2017 t/m 7 januari 2018 plaats vindt op de kop van De Lind in Oisterwijk. Met ijsbaan en sfeervolle wintertent. Voor jong en oud. Gedurende deze periode worden er tal van activiteiten georganiseerd. Van discoschaatsen tot fluitketelschuiven. Houd de website in de gaten!

INITIATIEF

Na de laatste editie gaf de organisatie van Oisterwijk on Ice te kennen dat zij stopt. Harrie Marsé, Mark Verwey (Eethuys de Lind) en Mike Michels (Het Burgerhuys) zagen direct een mooie kans om het stokje over te nemen.

Na onderhandelingen met de gemeente heeft Winter Village Oisterwijk groen licht gekregen.

“WIJ SCHUIVEN SAMEN”

Dat is het motto van deze editie van Winter Village Oisterwijk. Zo wordt in de toekomst gemeente Haaren bij gemeente Oisterwijk gevoegd, fuseren de Oisterwijkse voetbalclubs en wordt met Winter Village Oisterwijk de samenwerking gezocht met winkeliers en horeca. 

En dan is er ook nog het fluitketelschuiven!

DOEL

Het doel van de organisatie is het neerzetten van een schitterend, maar vooral toegankelijk evenement voor álle Oisterwijkers. Met diverse acties zorgen we er voor dat het hele dorp kan meegenieten.

Met de hulp van sponsoren en vrijwilligers kunnen wij Oisterwijk een schitterend evenement bieden!

Winter Village Oisterwijk wordt mede mogelijk gemaakt door: